Povpraševanje po prevozu

Podjetje

TOMAS TRANS d.o.o., je podjetje z več kot 15 letno tradicijo  opravljanja prevozov v mednarodnem in lokalnem cestnem tovornem prometu. Politika družbe je skrb za tesen in dober  poslovni odnos do naših strank, zagotavljanje visoke kakovosti storitev, ter stalen razvoj na področju transporta.

Strokovna ekipa

Vsi vemo, da je transportna dejavnost vedno bila zahtevna, še posebej v poplavi konkurence, kot je imamo danes. Sami stavimo na zanesljivo ekipo, znanje ter brezhiben vozni park.

Od samih začetkov našega poslovanja, smo se trudili svojim poslovnim partnerjem zagotavljati tisto, kar danes največ šteje v poslu:
  • pošten in korekten poslovni odnos,
  • natančna in zanesljiva storitev,
  • razumevanje in samoiniciativa pri reševanju situacij.
Vse to so vrednote katerim sledimo in zaradi katerih smo danes zanesljivo transportno podjetje.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje!

Kvalificirani vozniki

Uspešnost podjetja se kaže v njegovih zaposlenih, zato se vedno trudimo poskrbeti za njihovo varnost in maksimalno ugodno delovno okolje.  

Prevoze opravljamo od ponedeljka do petka, kjer upoštevamo vse zakonske omejitve. Naši vozniki imajo med vikendi čas za svojo družino in počitek.

Redna usposabljanja in izobraževanja

Z namenom doseganja kakovostne storitve, višjih standardov in ozaveščanja kadra, se naši Vozniki redno izobražujejo na različnih področjih, kot so varna vožnja, varčna vožnja, standardi in predpisi v dejavnosti.

Ob uspešnem delu so tudi dodatno nagrajeni!

 
Prijava